Minulý rok sme na našich chatách a chalupách trávili viac času ako inokedy a viac sme sa venovali aj vareniu. Ak však máte na chalupe starý sporák, ktorý ste vyradili doma v byte, asi vás varenie a hlavne pečenie príliš nebavilo. Aj na chalupu patrí kvalitná vstavaná rúra.
Kto má chalupu, ten sa na ňu behom koronavírusovej pandémie takmer nasťahoval. Pokiaľ sme mali povolený home office, bolo to ideálne miesto, kde sa nezblázniť medzi štyrmi stenami a užívať si záhradu či okolie chalupy. S dovolenkovými pobytmi sme to nepreháňali a miesto nájazdov do reštaurácií sme sa vrhli na vlastné kulinárske špeciality. Zrazu sme si prestali o svojej starej kuchyni na chalupe hovoriť, že nám predsa stačí aj v tom stave, v akom je. Najväčším nedostatkom boli pravdepodobne staré spotrebiče. Poďte si aj na chalupu zadovážiť nové. Kvalitná vstavaná rúra by mala byť samozrejmosťou.
Vstavané rúry majú mnoho výhod
Nechce sa vám neustále upratovať okolo spotrebičov? Vaša voľba je jasná – aj na chalupu patria tie vstavané. Vrátane vstavanej rúry, ktorá je praktickejšia ako sporák. Praktickou je tiež možnosť osadiť vstavanú rúru do výšky očí. Pečenie aj dohľad nad pečením sú potom jednoduchšie, nemusíme sa ohýbať, všetko je ergonomickejšie a bezpečnejšie.
Vstavané rúry s dizajnom aj pre chalupy
Výhodou dnes je, že kvalitná vstavaná elektrická rúra dokáže ponúknuť dizajn vhodný aj pre štýlový interiér chaty či chalupy. V tomto retro dizajne vyrába niektoré svoje modely Mora, Gorenje, Electrolux, Amica aj ďalší výrobcovia. Rúry pritom ponúkajú najmodernejšie technológie a vaše kulinárske umenie tak kvôli rúre nebude pokrivkávať ani na chalupe.
Chcete najmodernejšie technológie? Kúpte si parnú rúru
Mnohí z nás nakoniec najviac varia a pečú práve na chalupách. Cez víkend máme na to viac času, dostupné sú tiež suroviny zo záhradky. Pokiaľ je to aj váš prípad, kúpte si na chalupu parnú rúru. Tento typ rúry sa hodí aj pre kysnutie cesta. Parná rúra ponúka naviac aj možnosti pečenia bez tuku. Takto pečená zelenina je skutočne úžasná.
Leave a Comment